GündemSiyaset

Çevre Aktivistlerinden CHP’li Başkan Sarı’ya Ziyaret

Çevre Aktivistlerinden CHP’li Başkan Sarı’ya Ziyaret

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Balıkesir-Çanakkale birleşik kıyı planlarını görüşmek üzere kendisini görmeye gelen çevre aktivistlerini ağırladı.

BİRLEŞİK KIYI PLANLARI GÖRÜŞÜLDÜ

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı Balıkesir-Çanakkale birleşik kıyı planlarını görüşmek üzere kendisini görmeye gelen çevre aktivistlerini ağırladı. İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Güney Marmara’da bir süredir CHP İl Teşkilatı gündemine konu olan Balıkesir-Çanakkale birleşik kıyı planları hakkında istişarelerde bulunuldu.

AKTİVİSTLER DİNLENDİ

Konuyla ilgili fikirlerini beyan eden aktivistleri dinleyen Serkan Sarı yapılabileceklere ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP İl Başkanı Serkan Sarı  çoğu toplantıda Güney Marmara birleşik kıyı planları konusunu gündem maddesi olarak ele aldıklarını ifade ederken Balıkesir-Çanakkale birleşik kıyı planlarına yönelik olarak “Kentimizin doğal güzelliklerine, çevresine, suyuna, kıyısına, denizine, toprağına, havasına duyarlı bir yaşam için hep birlikte mücadele edeceğiz.” dedi. Yapılan ziyarette ortak yürütülebilecek faaliyetlere ve destek verilebilecek tutumlara yönelik istişare edildi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu