GündemEkonomiTürkiye Gündemi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum’dan önemli açıklama!

Sizlere yeni evlerinizi en kısa zamanda teslim edeceğiz”

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Devlet-millet el ele inşallah bu afetin altından kalkacak. Hep birlikte daha iyi, daha güzel günleri geçmişte olduğu gibi yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

 

123 3

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem koordinasyonunu yürüttüğü Gaziantep’teki vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek için Şatırhöyük ve Sakçagöz köyleri ile Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Bakan Kurum, vatandaşlara başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunarak, “Devlet-millet el ele inşallah bu afetin altından kalkacak. Hep birlikte daha iyi, daha güzel günleri geçmişte olduğu gibi yaşamaya devam edeceğiz. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanlığımızla da afetzede kardeşlerimize evlerimizi inşallah hızlı bir şekilde daha önceki afetlerde nasıl yaptıysak, bu afette de Çadırhöyük köyünde de, Nurdağı’nda da, İslahiye’de de aynı anlayışla konutlarımızı yapacağız. Sizlere yeni evlerinizi en kısa zamanda teslim edeceğiz” diye konuştu.

 

3434

“En iyisini, en güzelini, daha iyisini hep beraber yapacağız”

Depremzedeleri ziyaret eden Bakan Kurum, büyük bir afet yaşandığını söyledi. Kurum, yaşanan afetin üstesinden geleceklerini belirterek, “En iyisini, en güzelini, daha iyisini hep beraber yapacağız. Vefat eden vatandaşlarımız, kardeşlerimiz var. Allah böyle acı ve keder bir daha yaşatmasın, birliğimizi, beraberliğimizi de daim eylesin.  Hiçbir endişeniz, hiçbir tedirginliğiniz olmasın” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu