Çevreci Belediyeler Didim'de Bir Araya Geldi
Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Temmuz ayı olağan encümen toplantısını Didim'de gerçekleştirdi

Çevreci Belediyeler Didim’de Bir Araya Geldi
Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Temmuz ayı olağan encümen toplantısını Didim’de gerçekleştirdi
Didim’de Toplantı Başladı
Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Temmuz Ayı Olağan Encümen Toplantısı, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Ali Kemal Deveciler ve üyeleri, toplantı öncesinde Başkan Gençay’ı makamında ziyaret etti.
Çevreci Belediyeler Birliği Bir Araya Geldi
Toplantının ardından, birlik çalışmalarının değerlendirildiği oturumda gündemdeki konu başlıkları ele alındı. Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili önemli kararlar alındı.
Didim’de Gezi ve İncelemeler
Toplantının ardından, Birlik Başkanı Ali Kemal Deveciler, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve encümen üyeleri ile birlikte Apollon Tapınağı, Biyobozunur Atık Tesisi ve Didim Amfi Tiyatro’yu ziyaret ettiler. Bu ziyaretlerde çevre projeleri ve tarihi alanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
EMARÇEB’in Güçlü Yapısı
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Ali Kemal Deveciler, “23 farklı şehirden toplam 70 belediyenin katılımıyla çok daha güçlü ve etkili bir birlik haline gelen EMARÇEB’in etki alanını sadece Kaz Dağları ile sınırlı tutmadan, çevre konularıyla ilgili her alanda mücadelemize devam edeceğiz. Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği Başkanı olarak, aramıza yeni katılan belediyelerimize tekrar hoş geldiniz diyor, kentlerimizin gelecekleri adına birlikte mücadele vermekten onur duyacağımı ifade etmek istiyorum.” dedi.
Çevre Mücadelesi Sürecek
EMARÇEB, çevre sorunlarına karşı yürüttüğü çalışmalara kararlılıkla devam edecek. Birlik, bölgedeki çevresel sorunları ele alarak, sürdürülebilir projeler geliştirmek için çalışmalarını sürdürecek.
Balıkesir’de 55 Araç ve 311 Şahıs Sorgulandı!
Bülten