Cezaevi Firarisi Yine Aynı Suçtan Yakayı Ele Verdi
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, iki farklı evde hırsızlık yaptığı belirlenen şahıs, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda yakalandı. Şahsın açık cezaevinden firar ettiği ve 15 yıl 5 ay 30 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Cezaevi Firarisi Yine Aynı Suçtan Yakayı Ele Verdi
Çatı Katında Yakalandı
Edinilen bilgilere göre, Çınarlı Mahallesi 19000. Sokak’ta şüpheli hareketler sergileyen İ.K., polis ekiplerinin ikazlarına uymayarak Meydan Sokak’taki bir evin kullanılmayan üst katına kaçtı. Olay yerine takviye ekipler çağrıldı ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından evin çatısında yakalanan zanlı İ.K.’nın, Hacı Yusuf Mahallesi Santral Caddesi’ndeki bir evden toplam 48 bin lira değerinde malzeme çaldığı ve İhsaniye Mahallesi 73. Sokak’taki başka bir evden 7 bin 275 Türk lirası çaldığı belirlendi.
Cezaevi Firarisi Olduğu Ortaya Çıktı
Yapılan incelemede, İ.K.’nın açık cezaevinden firar ettiği ve 15 yıl 5 ay 30 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Adli makamlara sevk edilen İ.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haber: Bülten