Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP Altıeylül “Altı Eylül’ü Derman Belediyeciliği ”İle Buluşturacağız

CHP Altıeylül “Altı Eylül’ü Derman Belediyeciliği ”İle Buluşturacağız

Altıeylül ilçesi Merkez ve kırsalında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren CHP Altıeylül İlçe Başkanı Başkanı Hakan Şehirli, hedeflerinin iktidar olduğunu dile getirdi.

Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştular

İlçe Başkanı Hakan ilçe muhtarları ile geçtiğimiz gün kahvaltıda buluştular. Kahvaltıya muhtarların yanı sıra, CHP Balıkesir Milletvekili  Fikret Şahin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı  ile il yöneticileri, CHP Altıeylül İlçe yöneticileri ve ayrıca Altıeylül Belediyesi CHP Meclis Üyeleri katıldılar. İlçe Başkanı Hakan Şehirli yaptığı konuşmasında bugüne dek yaptıkları çalışmaları anlattı. Devam  eden çalışmaları kapsamında halkla iç içe olmayı sürdüreceklerini söyledi. Bu çalışmaların temel amacının birlik beraberlik içinde ilçemizin sorunlarına çare bulmak ve ayrıca Altı Eylül’ü “Derman Belediyeciliği” ile tanıştırmak ve uygulamak olduğunu belirttiler.

Serkan Sarı’dan Su Zamları Konusunda Bilgilendirme

İl Başkanı Serkan Sarı yaptığı konuşmada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alınan bir kararla yapılan su zamları ve bununla ilgili Balıkesir İdare Mahkemesine açtıkları Yürütmeyi Durdurma davası hakkında bilgi verdi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.  Bu kahvaltıyı düzenleyen Altıeylül ilçe Yönetimine, Meclis Üyelerine ve ayrıca katılımlarından dolayı da muhtarlara teşekkür etti. Toplantının son bölümünde Altıeylül Belediyesi CHP meclis üyeleri Aytuğ Yarmaz, Burcu Özer, Taylan Benli, Fatih Barlin, Ayla Kaymaz, Bürhanettin Ağabeyoğlu ve Ayhan Öztürk görevli oldukları komisyonlarla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında ayrıca bilgilendirmelerde bulundular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu