GündemSiyaset

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI SERKAN SARI 10 KASIM MESAJI YAYINLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının yıl dönümünde anma mesajı yayınladı.

 

82. YILINDA ANILDI

 

Atatürk’ün vefatının 82. yıl dönümü için CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı bir anma mesajı yayınladı. Başkan Sarı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kendisine bilimi yol gösterici olarak kabul eden ve gittiği yolda koca bir ulusu da arkasına alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yılında, O’nun düşüncelerinin ve icraatlarının ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayabiliyoruz. Eğitimden, ekonomiye birçok alanda yaptığı yeniliklerle bugünlerin Türkiye’sini inşa ederek, gençliğine ve yarınlara bir umut verdi. Bu umudu yarınlara taşımak da yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerini anlamakla mümkündür.

 

“ TÜRKİYE CUMHURİYETİ EMANETLERİN EN BÜYÜĞÜDÜR ”

 

Bir şekilde engellemeler olacak, birileri karşı çıkacak olsa bile mücadele azmi yitirilmeden, değerlerine ve emanetlerine sahip çıkılmalıdır. Ve bizleri bir arada tutan, bağımsızlığımızın ve güzel geleceğimizin en büyük garantisi, Türkiye Cumhuriyet’i de bu emanetlerin en büyüğüdür. Sahip çıkmanın yolu da ‘Dünya’da her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu kelimelerinde saklıdır. Bu düşüncelerle, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılarak, ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde kendisini sevgi, minnet ve özlemle anıyorum”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu