GündemGörüntülü HaberlerSiyaset

CHP Balıkesir milletvekilleri mazbatalarını aldı

BALIKESİR’den 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin mazbatalarını aldılar.

Balıkesir Adalet Sarayında geçekleştirilen mazbata töreninde 27 dönemde milletvekili olarak Balıkesir’i temsil edecek Ahmet Akın, Fikret Şahin ve Ensar Aytekin mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Ünal İzgi’den aldı. Mazbata törenine milletvekillerinin yanısıra, partinin il ve ilçe yöneticileri ile üyeleri katıldı.

Mazbata töreni ardından Adliye Sarayı önünde bir açıklama yapan İl Başkanı Serkan Sarı, yerel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. CHP’nin beklenenin altında bir oy oranı ile seçimlerden çıktığını ifade eden Sarı, “Sahada halkımız bize çok büyük tevaccüh gösteri ama sandığa bunu yansıtamadık. Partimizi ve ilimizi mecliste en iyi şekilde temsil edecek olan genç arkadaşlarımızı meclise gönderiyoruz. En kısa sürede milletvekillerimiz başta olmak üzere, belediye başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile Balıkesir’in çok daha güzel bir şehir olması için çalışmalarımıza başlayacağız. 9 Balıkesir milletvekilinin de aynı özveriyi göstermesini temenni ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bundan sonra en büyük özveriyi gösterecek olan kadrolarız” dedi.
Daha sonra Balıkesir Milletvekilleri kısa teşekkür konuşması yaparak vatandaşlara ve partililere teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu