GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP BALIKESİR’DEN GENEL MERKEZ ZİYARETİ

CHP BALIKESİR’DEN GENEL MERKEZ ZİYARETİ

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette İl Başkanı Serkan Sarı Balıkesir’de, CHP tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi. CHP İl Başkanı Sarı’ya ziyaretinde Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Fikret Şahin’de eşlik etti.

 

Ziyarette Bir Çok Durak Vardı

Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinden sonra Başkan Sarı ve Balıkesir Milletvekilleri; CHP Enerji ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın’ı, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu’nu, Parti Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’yi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’yı ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen’i makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarete CHP Balıkesir İl Yöneticileri de eşlik etti. İl Başkanı Sarı ziyaretlerde  “CHP iktidarı için Balıkesir ekibi olarak çok çalışacağız” ifadesinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu