İlçe HaberleriSiyaset

CHP BALYA İLÇE’DE TOPLU İSTİFA

Cumhuriyet Halk Partisi Balya ilçe teşkilatı toplu olarak istifa etti. İstifası sonrası yapılan çeşitli yorumlardan rahatsız olduklarını ifade eden CHP Balya İlçe önceki dönem Başkanı Gülay Dayıcan yazılı bir açıklama yaptı.

SEÇİM KARARI İLE İLGİSİ YOK
Dayıcan, “Cumhuriyet Halk Partisi Balya İlçe Başkanlığından, yönetim kurulu ile birlikte toplu istifa etmiş olmamız konusunda yapılan yorumlardan rahatsızım. CHP Balya İlçe örgütünce alınan toplu istifa kararı ve istifa dilekçelerinin İl Başkanlığı ve Genel Merkeze gönderilerek uygulamaya konulduğu tarih ve saat ile  Cumhurbaşkanının almış olduğu baskın seçim kararını açıkladığı tarih ve saat  arasında hiçbir ilgi yoktur” dedi.
İSTİFA ETTİK DOĞRUDUR
Dayıcan, “Şöyle ki; İstifa kararımı, 15 Nisan 2018 Pazar günü, İlçe Merkezinde yapılmış olan İlçe istişare/danışma toplantısından sonra gördüğüm lüzum üzerine aldım. 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 21:00’de İlçe Yönetim Kurulunu Olağanüstü toplantıya çağırarak istifa kararımı gerekçeleri İle Yönetim Kuruluna bildirdim.  Olağanüstü toplantıda hazır bulunan 7 Yönetim Kurulu Üyesi, özgür iradeleri ve aynı gerekçeler ile istifa kararı almıştır. Toplantıya mazeretleri nedeni ile katılamamış olan 3 üyeye durum bildirilmiş, onlar da ayni gerekçeler ile 17 Nisan 2018 tarihinde istifa etmişlerdir” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu