GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Atatürk Tarihe Yön Veren En Büyük Devrimicidir!”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: “Atatürk Tarihe Yön Veren En Büyük Devrimicidir!”

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84’üncü yıldönümünde Atatürk’ü bir kez daha saygı, özlem ve minnetle andıklarını söyledi.

 

Akın, “Atatürk, sadece bizim tarihimize değil Dünya tarihine yön veren büyük bir deha ve devrimcidir! O’nu anmak, O’nu anlamakla başlar. Atatürk’ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, O’nu minnetle anıyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Atatürk’ün Türk Milletinin kurtarıcısı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak Türk Milleti’nin çağdaşlaşmasına, dehasıyla da tarihin akışına yön veren büyük bir devrimci olduğunu vurguladı. Ahmet Akın 10 Kasım mesajında şunları söyledi:

“Türk Milletinin gönlünde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en büyük liderdir. Kuvayı Milliye’nin baş şehri Balıkesir’in evladı olarak, ülkemizin bugünlere ulaşabilmesi için Milletçe ödediğimiz büyük bedelleri unutmadan ve gelecek nesillerimize asla unutturmadan,  Atatürk’ün izinde yürümeye devam edeceğiz. Büyük Önder Atatürk’ün kurtardığı Milletimiz kurduğu Cumhuriyetin bekçileri olarak her zaman ilkelerinin takipçisi, devrimlerinin savunucu olacaktır. Hiç kuşku duymuyorum ki, Atamızın emanet ettiği yurdumuza, Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde sonsuza dek sahip çıkacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız 10 Kasım’ın yıldönümünde, Milletçe, O’nun değerini daha çok anlıyor, O’nu daha çok özlüyoruz.

Bu duygularla; Kurtuluş Savaşı’nın önderi,  Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu,  Dahi Komutan, Eşsiz Devlet Adamı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, büyük bir özlemle ve saygıyla anıyorum.” Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu