GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın: “Dursunbey’e Verilen Sözleri Tutun”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın: “Dursunbey’e Verilen Sözleri Tutun”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, AK Parti’nin Balıkesir’de en çok oy aldığı Dursunbey’e verdiği sözleri tutmadığını iddia etti.

 “SÖZÜ VER OYU KAP DEVRİ BİTTİ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Dursunbeyliler’in hizmet ve yatırım almamaktan dolayı seslerini yükselterek iktidara duyurmaya çalıştıklarını iddia etti. Ahmet Akın, “Sandık geliyor. Dursunbeyli hemşehrilerim, hesap günü, verilen sözlerin tutulmadığını ellerine vicdanlarına koyup değerlendirecek. İktidar çok iyi bilsin ki; hiçbir Dursunbeyli’nin oyu çantada keklik değil. Sözü ver oyu kap devri bitti!” dedi.

 “KULAKLARININ ÜSTÜNE YATIYORLAR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, iktidarın Balıkesir’de en çok oyu aldığı Dursunbey’e üvey evlat gibi davrandığını söyleyerek, Dursunbeyliler’in verilen sözlerin tutulmasını beklediğini ifade etti. “Her fırsatta söylüyorum. Dursunbey’e verilen sözleri tutun diye iktidara sesleniyorum. Ama kulaklarının üstüne yatıyorlar” dedi. Ahmet Akın, ayrıca şöyle devam etti:

 “SÖZLER VERİLDİ AMA TUTULMADI”

“Bir değil, iki değil, üç değil. Dursunbeyliler’e verilen yatırım, istihdam, iş ve ayrıca hizmet sözlerinin tutulmadığını her fırsatta dile getiriyoruz. Dursunbeyli hemşehrilerim artık isyan ediyor. Hastanelerine doktor istiyor. Okullarına öğretmen, camilerine imam istiyor. İş ve istihdam istiyorlar. Tarım bitiyor, hayvancılık bitiyor. Esnaf kepenk kapatıyor. Gençler Dursunbey’i terk ediyor. Cennet memleketimiz Dursunbey, hemşehrilerim bunu hak etmiyor. Dursunbeyli hemşehrilerim hizmet bekliyor. Yol bekliyor, su bekliyor, ayrıca doğalgaz bekliyor. Bütün bunların sözü verildi ama tutulmadı. Ne zaman tutulacak?”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu