Gündem

CHP İL BAŞKANLIĞI ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CHP İL BAŞKANLIĞI ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

 

CHP Balıkesir İl Başkanlığı  Balıkesir Ziraat Mühendisleri odasını ziyaret ederek, “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi”ni takdim etti.

İl genelindeki farklı kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiren CHP Balıkesir İl Başkanlığı, Balıkesir Ziraat Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Serkan Sarı ve il yöneticileri Yusuf Kaplan ve Nail Karabacakoğlu yer aldı. Birliktelikte İl Başkanı Serkan Sarı tarafından CHP’nin hazırladığı, “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi, Oda Başkanı İbrahim Akbıyık’a takdim edildi.

 

“HER BİRLİKTELİĞİMİZ, İKTİDAR YOLUNDA DAHA SAĞLAM YÜRÜMEMİZİ SAĞLIYOR”

Ziyaret İl Başkanı Sarı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla bildirildi. Sarı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında, “Ziraat Mühendisleri Odasını İl yöneticilerimiz Yusuf Kaplan, Nail Karabacakoğlu ile ziyaret ettik.  Balıkesir’İn gündemine ve tarıma dair önemli başlıklara değindik. ‘İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesini’ kendilerine sunduk. Oda Başkanımız İbrahim Akbıyık ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda, ziyaretlerimize devam ederek toplumumuzun farklı kesimleriyle bir araya geleceğiz. Her birlikteliğimiz, iktidar yolunda daha sağlam yürümemizi sağlıyor” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu