GündemSiyaset

CHP İlçe Başkanlarından Saldırı Sonrası Açıklama

CHP İlçe Başkanlarından Saldırı Sonrası Açıklama

CHP Balıkesir İlçe Başkanları adına partinin Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli CHP İl Başkanlığı’na yönelik yapılan saldırı ile ilgili açıklamada bulundu.

İLÇE BAŞKANLARI ADINA KONUŞTU

CHP Balıkesir İlçe Başkanları adına partinin Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli CHP İl Başkanlığı’na yönelik yapılan saldırı ile ilgili açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada İl Başkanı Serkan Sarı nezdinde yapılan saldırının tüm Balıkesir halkına yapıldığını söyleyerek şunlar kaydedildi:

İNSAN HAKLARI GÜNÜ’NDE VURGUSU

“İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edildiği bugün, daha özgür ve daha eşit bir dünya yolunda atılan bu adımın yıl dönümünde, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde; insanlıktan nasibini almamış bir şahıs tarafından, hakkı hukuku ve adaleti hiçe sayarak CHP Balıkesir İl Başkanlığı’na fiili bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

“BALIKESİR HALKINA YAPILMIŞTIR”

Fikirlerin ve vicdanların göz ardı edilerek, ortak paydada toplanmak varken, insanların ayrıştığı ve birbiri tarafından ötekileştirildiği bu dönemde İl Başkanımız Sayın Serkan Sarı nezdinde yapılan bu saldırı partimize ve tüm Balıkesir halkına yapılmıştır.

“CEZASIZ KALMAYACAĞINA İNANCIM TAM”

Konuşarak, derdimizi anlatarak sorunları çözüme kavuşturmak daha kolayken, zor olan yolu seçerek kaba kuvvete ve şiddete başvuranlarla buna kayıtsız kalıp ortak olanlar, Cumhuriyet sevdalısı ve tarafsız adaletten yana hakim ve savcılar tarafından cezasız bırakılmayacaktır. Buna olan inancımız tamdır.

“KAVGA ORTAMINI BİTİRECEĞİZ”

Bağırarak değil bağdaşarak, savaşarak değil kucaklaşarak, bizi bölecek olanlara inat tek yürek ve tek vücut olarak Balıkesir ve Türkiye için çalışmaya devam edecek ve bu kavga ortamını bitireceğiz. Saldırıya maruz kalan başta İl Başkanımız Serkan Sarı olmak üzere, İl yöneticilerimiz ve parti çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunmaktayız. İnsan haklarının anıldığı bu anlamlı günde partimize yapılan üzücü saldırıyı kınıyor ve bu gibi olayların hiç bir kişi, kurum ve kuruluşun başına gelmemesini temenni ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu