GündemSiyaset

CHP KARESİ İLÇE BAŞKANI YALÇIN: “BU CÜRETİ NEREDEN BULDUKLARINI BİLİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “Bu çete artıklarının bu cüreti nereden bulduklarını biliyoruz” dedi.

 

İddialar Üzerinden Konuştu

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiği iddiaları sonrası açıklamada bulundu. Başkan Yalçın, “Bu çete artıklarının bu cüreti nereden bulduklarını biliyoruz” dedi.

 

“Devlette çetecilere teslim olmuş ”

 

Gündeme gelen Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit iddiaları sonrası iddialar üzerinde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan ancak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel isteği sonrasında tahliye edilen organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. Bu çete artıklarının bu cüreti nereden bulduklarını biliyoruz. Dün broşürlerimizi yasaklayan, milletvekillerimizin hakkındaki Anayasa Mahkemesi kararlarını uygulamayan, Facebook’dan, Twitter’den keyfi yurttaş tutuklamaları yaptıran ve her alanda “taşları bağlayıp itleri salan” bu anlayış bu haliyle ülkemizde devlet denen organizasyonunda çetecilere teslim olduğunu ve çöktüğünü göstermektedir. Ancak unutmasınlar ki onların çökertmeye çalıştığı bu devleti kuran ve bu ülkeyi kurtaran iradenin ruhu iliklerine kadar Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının damarlarındaki kanda dolaşmaktadır. Bu noktaya gelindiğinde genel başkanımızı da, partimizi de , devletimizi de koruyacak kudret partililerimizin yüreğindedir” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu