GündemSiyaset

CHP Karesi İlçe Örgütü Muhtarları Dinledi

CHP Karesi İlçe Örgütü Muhtarları Dinledi

 

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımızla birlikte ilçemiz için daha iyi neler yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

 

Karesi İlçe Başkanlığı tarafından kır bahçesinde muhtarlarla buluşma kahvaltısı düzenlendi. Karesi ilçesindeki mahalle muhtarları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan kahvaltıda ilçe genelindeki yapılması gerekenler ve muhtarların talepleri görüştüler.

 

Katılım Sağlayanlar

 

CHP Karesi İlçe Başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı etkinliğine CHP Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Ensar Aytekin, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, Karesi meclis üyeleri ve Karesi ilçe yöneticileri katıldılar.

 

Dilek Yalçın “Muhtarlarımızın Görüşleri Önemli”

 

Muhtarların mahallelerindeki her sorun ile birebir ilgilendiklerini söyleyen CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, “Karesimizin, değerli muhtarları ile buluştuk. Bizleri onurlandırdılar. Hepsine teşekkür ederiz. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımızla birlikte ilçemiz için daha iyi neler yapabileceğimizi konuştuk. Muhtarlarımız istek ve önerilerini doğrudan bizlere, milletvekillerimize ilettiler. Muhtarlarımızın görüşlerini önemsiyoruz. Bu programlarımızı devam ettirerek her mahallemizin sorununu, taleplerini bire bir muhtarlarımızdan öğrenebileceğiz. CHP Karesi ilçe örgütü olarak çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu