GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Karesi’den Ankara Çıkarması

CHP Karesi’den Ankara Çıkarması

 

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

278397714 3129530060642537 7334001640236430260 N

 

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katılan Başkan Dilek Yalçın, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede üretilen yöresel ürünleri takdim etti.

KARESİ’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ TAKDİM EDİLDİ

CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleri Ankara ziyaretlerine Anıtkabir’den başladı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahına yapılan ziyaretin sonrasında CHP Grup Toplantısına katılım sağlandı. TBMM’de ziyaretlerde bulunan CHP Karesi İlçe Başkanı Yalçın ve partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da makamında ziyaret etti. Genel Başkana Dilek Yalçın ,Karesi’de yetiştirilen tarım ürünleri, süt ve süt ürünlerinin yanı sıra susamdan imal edilen yöresel besinler, Balıkesir’e has kolonya, evde kadınlarımızın ürettiği tarhana ve el emeği ile yapılmış iğne oyası fulardan oluşan bir sepet hediye etti.

ÜRETİCİ NEFES ALACAK

3 Çiftçi ve 1 küçükbaş hayvan üreticisinin de bulunduğu CHP Karesi ilçe yöneticileri tarafından yapılan ziyaretlerde Balıkesir tarım ve hayvancılığı konuşuldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında da bahsettiği gibi iktidara geldiğimizde çiftçilerimizin, besicilerimizin ve küçük esnafımızın borçlarının faizlerinin tamamının silinerek üreticilerimizin rahat bir nefes aldırılacağı ve herkesin ödeme gücüne göre yeniden yapılandırılacağını  söyledi.

“HALK BİZİ İKTİDARA GETİRECEK”

Kararsız seçmene ulaşmak için doğru adımlar atılması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Kararsız seçmenlere partimizin çözümlerini en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu çözümleri alana taşımalıyız. Bizim akılcı çözümlerimizi halkımıza yansıttığımızda halk bizi iktidara getirecek. Halkımız biliyor ki artık zaman CHP zamanıdır” diyerek halkla bire bir iletişim kurulması konusunda talimatlar verdi.

HEDEF KADIN ÜYE SAYISINI ARTTIRMAK

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, aile destekleri sigortasının anlatılması ve kadın üye sayısının arttırılmasının öneminden bahsetti. CHP Karesi İlçe Örgütü olarak CHP Karesi İlçe Kadın Kolları ile birlikte kapı kapı dolaşarak Aile Destekleri Sigortası’nın anlatıldığını ve anlatılmaya devam edildiğini ve kadın üyelerin önemli oranda arttırıldığını, çalışmaların ise devam ettiğini söyledi. Başkan Dilek Yalçın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Anıtkabir’de başlayan Ankara ziyaretimiz, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katılımla devam etti. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Akın, Milletvekillerimiz Ensar Aytekin’e, mecliste geçirdiğimiz gün boyunca, hep yanımızda olan Milletvekilimiz Fikret Şahin’e teşekkür ederiz. İlçemizde üretilen tarımsal ve hayvansal ürünlerden kadınlarımızın el emeği ile işlediği ürünlere ve Karesi’de imalat yapan fabrikalardaki ürünlerden oluşturduğumuz bir sepeti genel merkezimize farkındalık yaratmak amacıyla götürdük” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu