GündemSiyaset

CHP TEŞKİLATI TÖRENDE YERİNİ ALDI

CHP Balıkesir İl Teşkilatı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü törenine katıldı.

Ac80A662 0A38 4285 A463 20Cdc6Fcf7D9

CHP TÖRENDE YERİNİ ALDI

 

CHP Balıkesir İl Teşkilatı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü törenine katıldı. Tören saat 09.05’te siren seslerine eşlik eden saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı tören katılımcılar tarafından çelenk sunulması ile sona erdi.

 

PARTİ ADINA ÇELENK SUNULDU

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı düzenlenen törende partisi adına Atatürk Anıtı önünde çelenk sundu. Başkan Sarı anma töreninin ardından bir açıklamada bulundu. Başkan Sarı açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, kurtuluşun ve kuruluşun mimarı, ulusumuzun ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e aramızdan ayrılışının 82.yıl dönümünde; huzuruna çıkarak çelenk sunumumuzu gerçekleştirip saygı, minnet ve şükranlarımızı sunduk. Aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyoruz. Kalbimizde yaşıyorsun Atam.” ifadelerine yer verdi.

 

FOTOĞRAFLARI İNCELEDİLER

 

Atatürk Anıtı’nın önünde gerçekleştirilen törenin ardından CHP Balıkesir Teşkilatı Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli önünde Atatürk ve Balıkesir temalı fotoğraflarının sergilendiği alana geçerek fotoğrafları incelediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu