Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP Yerel Yönetimler Vizyon Toplantısı Gerçekleştirildi

CHP Yerel Yönetimler Vizyon Toplantısı Gerçekleştirildi

 

CHP Yerel Yönetimler Vizyon Toplantısı Gerçekleştirildi. CHP Balıkesir İl Teşkilatı Parti Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın ve Seyit Torun’un katılımları ile Gönen İlçesi’nde yerel yönetimler vizyon toplantısını gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİMLER VİZYON TOPLANTISI YAPILDI

Gönen İlçesi CHP Balıkesir İl Teşkilatı mensuplarını ağırladı. Gönen’de gerçekleştirilmek üzere yerel yönetimler vizyon toplantısı için teşkilat mensupları tarafından toplanıldı. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun katıldı. Toplantıda yerel yönetimlerde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BELEDİYE ZİYARET EDİLDİ

CHP Balıkesir İl Teşkilatı tarafından Gönen İlçesi’nde yapılan yerel yönetimler vizyon toplantısı öncesi il merkezinden ve diğer ilçelerden gelen parti mensupları Gönen Belediyesi’ni ziyaret ederek İlçe Belediye Başkanı İbrahim Palaz ile bir araya geldiler. Belediye ziyaretinin ardından Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın, Seyit Torun, Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Fikret Şahin ve parti İl Başkanı Serkan Sarı, Gönen İlçe teşkilatını ziyaret ederek toplantı öncesinde CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar ile bir araya geldiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu