GündemSiyaset

CHP’DE 12 İLÇE KONGRESİ TAMAMLANDI SIRADA 8 İLÇE VAR

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balıkesir’deki teşkilatlarının kongre süreçlerine ilişkin konuştu.”20 İlçemizde Açıklanan Takvim Doğrultusunda 12 İlçe Kongremiz Tamamlandı Geriye Kalan 8 İlçemiz Var” Dedi.

MÜCADELE EDECEĞİZ

CHP İl Başkanı Serkan Sarı yapılan 12 İlçe kongresine ilişkin 9’unda adayların yarıştığını, 3’ünde ise tek aday üzerinde kongrenin gerçekleştiğini söyledi. Kongrelerimiz Demokrasi şöleni altında geçiyor diyen İl Başkanı Serkan Sarı, “ CHP kongreleri umut dolu ve heyecan verir. Bu kongrelerde biz CHP’yi artık yakın zamanda iktidar yapmak için kadrola kuruyoruz. CHP Hiç olmadığı kadar İktidara yakın ve iktidarı istiyor “dedi. Sarı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geniş katılımcı ve çoğulcu bir siyaset içinde güçler ayrılığına dayanan bir meclisi hayal etmeye dayalı, siyasi partilerle bir bütün içinde mücadele ederek ülkemize yeniden özgürlük, kardeşlik birlik ve beraberliği getirmek için mücadele edeceğiz.

SON KONGRE 26 OCAK’TA

Edremit, Altıeylül ,Gömeç, Havran, Balya, Dursunbey, Kepsut, Susurluk, Gönen, Marmara, Karesi ve Manyas ilçelerinde kongreler tamamlandı. Geriye 8 ilçemiz kaldı. Perşembe günü Bigadiç daha sonra Burhaniye, Bandırma, Ayvalık, Erdek, Sındırgı, Savaştepe ve İvrindi2de de 26 Ocakta kongremizi tamamlamış olacağız. İlçe Kongre takvimimiz bu şekilde sonuçlanmış olacak.

İL TAKVİMİ BELİRLENİYOR

“İl Takvimi Şubat ayının ortalarında öngördük ve gerekli yazışmalarımızı Genel Merkezimizle yaptık. Oradan gelecek onay doğrultusunda da il kongre takvim tarihini açıklamış olacağız. Heyecanlı ve coşkulu bir kongre il kongremizde de gerçekleştireceğiz. CHP Karesi İlçe Kongresinde de İl Başkan adaylarının yarıştığı bir kongre oldu ve hatta il başkanlarının da yarıştığı birkaç gazetede gördüğümüz il başkan adaylarının da kendini ifade ettiği eleştirilerini sunduğu cevapların alındığı bir kongre oldu. Karesi ve Altıeylül Balıkesir’imiz için önemli iki ilçeden biri tabiki. Geleceğe dairde umutlarımız büyük. Salonda sloganlar tezahüratlar tabi ki yansıdı. Sandıktan başarıyla çıkan tüm başkanlarımızı ben tebrik ediyorum. Aslolan delegelerin takdirini alabilmektir.”

ASLOLAN HALKIN DEDİĞİDİR

Kongreler sonrasında Sahada artık parti içi mücadeleyi bırakıp, “ esnaf, emekçi, öğrencimizle mücadele zamanı kongrelerimiz sonrasında başlamıştır.” ifadelerine yerdi. Öte yandan ülke gündeminde yer bulan Kanal İstanbul konusuna da değindi. İl Başkanı Sarı bu konuda duyarlılığımızı biz gösterdik. Bu konuda yetkileri, halkın isteği doğrultusun da kullanmak önemlidir. Daha dün bir üniversite öğrencisi yüreğimizi sızlattı. Bizim en büyük yaramız işsizlik, yoksulluk ve açlıktır. Çocuğuma harçlık veremiyorum diyenlerdir.” dedi. Özel Haber : Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu