Gündem

CHP’DEN BUMESO’YA ZİYARET

CHP’DEN BUMESO’YA ZİYARET

 

CHP Balıkesir İl Teşkilatı ve Milletvekili Ahmet Akın Balikesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası BUMESO ’na ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve İl Başkanı Serkan Sarı beraberindeki Parti İl Yönetim kadrosu ile beraber Balikesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası’na ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette Oda çalışmaları ve hizmet binasındaki işleyişe dair CHP İl Teşkilatı ve Milletvekili Akın’a bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Yeni Hizmet Binası İnşaatı İncelendi

Ziyarette yapımı devam Oda Hizmet binası inşaatı çalışmaları da yerinde incelendi. Yapılan ziyaretle ilgili olarak Balikesir Umum Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kuşçu bir açıklamada bulundu. Başkan Kuşçu açıklamasında, “Sayın vekilimiz Odamız çalışmaları, Kuvayi Milliye Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimiz lekeleme çalışmaları ve odamız hizmet binası çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca yapımı devam Hizmete binası inşaatımıza gelerek çalışmalarımızı yerinde gördü. Sayın vekilimize ve il , ilçe başkanlarımıza yöneticilerine esnaf ve sanatkarımız adına teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette İl Başkanı Serkan Sarı ve Milletvekili Ahmet Akın’a CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli, Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu