GündemSiyaset

CHP’DEN DÜZCE DEPREMİ YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı 12 Kasım 1999 tarihinde Düzce’de yaşanan ve çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği depremin yıl dönümünde bir mesaj paylaştı.

 

TEDBİRLERİ ALMAMIZ GEREKİYOR

 

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı 12 Kasım 1999 tarihinde Düzce’de yaşanan ve çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği depremin yıl dönümünde bir mesaj paylaştı. CHP il Başkanı Serkan Sarı Düzce depreminin 21. yıl dönümünde paylaştığı mesajda, “Deprem gerçeği ile karşı karşıya olan ve bu konuda duyarlı davranılması gereken bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu felaketlerde artık daha fazla can kaybı yaşanmaması için gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. Böylesine büyük acılar yaşamak istemiyorsak yarınlarımızı düşünerek şehirlerimizi; doğaya ve çevre koşullarına uygun şekilde planlamalıyız. ”dedi.

 

“FAY HATLARINI YOK SAYANLAR FACİANIN FAİLLERİ ”

 

Başkan Sarı Düzce depreminin yıl dönümünde depremde yaşamını yitiren vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, “Toplanma alanlarımızı satıp, yeşil alanlarımızı talan edersek yeni felaketlere yol açarız. Ranta değil vatandaşa hizmet önceliğimiz olmalı. Şehir yapılaşma planlarımızı, Fay hatlarını yok sayarak yapanlar bu facianın failleri olacaklardır. Bu hatırlatmalarla birlikte Düzce depreminin üzerinden geçen 21 yılın ardından bir kez daha yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu