İlçe HaberleriSiyaset

CHP’den Erdek’te Birlik Mesajı 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Erdek'te gerçekleştirilen  halk buluşmasına katıldı. Başkan Köybaşı halk buluşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP’den Erdek’te Birlik Mesajı

Chpden Erdekte Birlik Mesaji 1 1
Chp’Den Erdek’Te Birlik Mesajı 

Erdek ve Balıkesir İçin Umut Vaadi

Gerçekleştirilen buluşmada CHP’nin Erdek ve tüm Balıkesir için vaat ettiği değişim ve gelişim projelerini halka aktarma fırsatı sundu. Partinin yerel ve genel düzeydeki adayları, Erdek ve Balıkesir’in geleceğine yönelik umutlarını ve planlarını paylaşarak, katılımcıların desteğini ve güvenini kazanmayı hedefledi.

“Erdek her zamanki gibi muhteşem”

Parti liderlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Erdek halkının coşkusunu ve heyecanını paylaştı. Köybaşı, “Erdek her zamanki gibi muhteşem. Bugün burada, yurttaşlarımızla birlikte coşkuyu ve heyecanı doyasıya yaşadık. Erdek’te Burhan Karışık, Büyükşehir’de Ahmet Akın ile birlikte biz kazanacağız! Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Güçlü örgüt, güçlü CHP anlayışıyla, işimiz gücümüz Balıkesir,” dedi.

Chpden Erdekte Birlik Mesaji 1 2
Chp’Den Erdek’Te Birlik Mesajı 

Buluşmaya Yoğun İlgi

Erdek ilçe başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu tarafından organize edilen etkinliğe CHP Balıkesir teşkilatından bir çok isim katıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Milletvekili Serkan Sarı, PM Üyesi Mehmet Tüm, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve Erdek Belediye Başkan Adayı Burhan Karışık, katılımcılarla buluştu.

Haber: Bülten

Özlem Ural’dan Ahmet Akın Paylaşımı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu