Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’den Havran Ziyareti

CHP’den Havran Ziyareti

 

CHP Balıkesir İl başkanı Serkan Sarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partinin Havran ilçe Teşkilatı’na ziyarette bulundular.

HAVRAN TEŞKİLATI ZİYARET EDİLDİ

CHP Balıkesir İl başkanı Serkan Sarı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partinin Havran ilçe Teşkilatı’na ziyarette bulundular. Yapılan ziyarette ilçe örgütü ile bir araya gelen Akın ve Sarı Havran İlçe Başkanı Naci Savaş ve yönetiminden ilçede yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldılar.

ESNAF DESTEK PAKETİ ANLATILDI

Yapılan teşkilat ziyaretinin ardından Havran esnafı ve ilçe sakinleri ile bir araya gelen CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve Milletvekili Ahmet Akın pandemi sürecinde esnafın durumunu değerlendirerek taleplerini dinlediler. Vatandaşlara partinin hükümete önerilerde bulunmak amacıyla hazırladığı esnaf destek paketi ile ilgili bilgi veren ekip Balıkesir il merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan Aralık Ayı Olağan toplantısı sebebi ile ziyareti sonlandırdılar. Ziyaret sonunda CHP Havran İlçe Başkanı Naci Savaş ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu