GündemSiyaset

CHP’li Başkan Sarı “Algı Siyasetine Bakan Mustafa Varank’ta Katıldı”

CHP’li Başkan Sarı “Algı Siyasetine Bakan Mustafa Varank’ta Katıldı”

 

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı bir açıklama yaptı. Başkan Serkan Sarı açıklamasında, ‘’Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Yücel Yılmaz anlaşılan o ki algı siyasetine Teknoloji bakanı Mustafa Varank’ı da ortak etmiş’ ’ifadesini kullandı.

 

Chp Li Sari 2

 

‘’Vay Memleketimin Haline’’

Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı açıklamasında, ‘’Balıkesir halkını kandırdığı yetmiyormuş gibi sıra Bakanlıklara gelmiş anlaşılan ülkeyi yöneten anlayışa bakar mısınız? Bir Bakan hiç mi hesap yapmaz, hiç mi bir bilgiyi araştırmaz, sosyal medyada duyduğun her şeyi doğru mu sanıyorsun Sayın Bakanım. Senin %70 zam yaptı dediğin Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin zamdan sonra ki fiyatı 13,50 TL Balıkesir Halkına zam üstüne zam yaparak satılan 17,56 TL’lik su fiyatına yaklaşmadı bile, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin %25 zammı da Balıkesir’in %50 indirim yaptık dediği su fiyatına ancak ulaşabildi’ ’diye konuştu.

‘’AKP siyasetinin samimiyetini görmek istemiştik’’

CHP’li Başkan Sarı, ‘’Ankara Büyükşehir Belediyesinde olduğu gibi AKP’nin suya indirim talebini Balıkesir’de CHP Grubu olarak meclise taşımış ve AKP siyasetinin samimiyetini görmek istemiştik. Verdiğimiz önergeler sonrasında önce biz zaten indirim yapacaktık bu önergeye gerek yok dediler, sonra %40 indirim yaptık dediler. Mecliste bu indirimi bize anlatın dediğimizde bir cevap veremediler. Şimdi 6 ay zam yapmaya ara verdik kararını suya indirim olarak anlatmaya çalışıyorlar’’.

-Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu