GündemSiyaset

CHP’li Başkan Sarı’dan Denktaş’ı Anma Mesajı

CHP’li Başkan Sarı’dan Denktaş’ı Anma Mesajı

CHP’li Başkan Sarı’dan Denktaş’ı Anma Mesajı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın yaşamını yitirmesinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

‘Liderliği Yolumuzu Aydınlatacak’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın yaşamını yitirmesinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. KKTC kurucu Cumhurbaşkanı olan Rauf Raif Denktaş için yerinin asla doldurulamayacağını belirten Başkan Sarı, “Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesi verdiği zor yıllarda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak halkına önderlik etmiş büyük insan, devlet adamı Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ı hiçbir zaman unutmadık.

Denktaş, tüm dünyada takdir edilen liderlik ve devlet adamlığı vasıflarıyla tarihteki müstesna yerini her zaman muhafaza etmiş, etmeye de devam edecektir. Liderliği dün olduğu gibi bugün de yolumuzu aydınlatacaktır. Bu vesileyle, yeri asla doldurulamayacak büyük insan Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş’ı aramızdan ayrılışının yıldönümünde saygı, şükran ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu