GündemGörüntülü Haberler

CHP’Lİ BAŞKANLAR VE PARTİLİLER TOPLANDI

CHP Balıkesir İl Başkanlığı öncülüğünde CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve partililer İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatası iptal edilen ve 23 Haziran seçimlerine hazırlanan Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına destek oldular.
Yüksek Seçim Kurulunun İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına bir destek de Balıkesir’den geldi. Ali Hikmetpaşa Meydanı’nda toplanan CHP Balıkesir İl Başkanlığı, CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve partililer bankaya giderek Ekrem İmamoğlu’nun hesabına bağış yaptılar. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “23 Haziran’da yaz geliyor. 31 Mart’ta bahar geliyor demiştik. Şimdi yazı getireceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP TEK YÜREK
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “İstanbul seçimleri hiçbir haklı gerekçeye dayanmadan sadece büyükşehir olarak iptal edildi, tabi kamu vicdanında bu karşılık bulmadı, dolayısıyla 23 Haziranda yenilenecek olan seçimlerde ciddi bir heyecan, ciddi bir umut demokratik şekilde tekrar bu seçimi kazanmak adına işte siyasi partilerde, vatandaşlarımızda bu heyecanı görüyoruz. Bildiğiniz gibi bu konuda bir kampanya var, maddi yardım yapma kampanyası, biz de Balıkesir’de ve ilçelerinde 8 belediye başkanı il başkanlığımızın öncülüğünde geldik bu kampanyaya katkılarımızı sunduk” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu