CHP’li Sarı Hayvanseverlerin İmzalarını Meclis’e Taşıdı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifine karşı çıkan hayvanseverlerin Anıtpark'ta topladığı binlerce imzayı Meclis Genel Kurulu’na taşıdı

CHP’li Sarı Hayvanseverlerin İmzalarını Meclis’e Taşıdı

CHP’li Serkan Sarı Hayvanseverlerin İmzalarını Meclis’e Taşıdı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifine karşı çıkan hayvanseverlerin Anıtpark’ta topladığı binlerce imzayı Meclis Genel Kurulu’na taşıdı

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, yaşam hakkı savunucularının Anıtpark’ta düzenlediği eylemde toplanan binlerce imzayı TBMM Genel Kurulu’na taşıdı. “Şu anda Anıtpark’ta yurdun dört bir yanından gelmiş halkımız, Meclis’e sesleniyor! ‘Öldürmeyin, yaşatın’ diye nöbet tutuyor. Binlerce imza getirdim size!” diyerek 20 metrelik kağıttan oluşan imza rulosunu açtı.

TBMM’de sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi görüşmeleri devam ederken, hayvanseverler Anıtpark’ta eylemlerini sürdürüyor. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, eyleme destek vermek için gittiği Anıtpark’ta hayvanseverlerin kendisine verdiği imzaları Meclis Genel Kurulu’na taşıdı. “Şu anda Anıtpark’ta yurdun dört bir yanından gelmiş halkımız, Meclis’e sesleniyor! ‘Öldürmeyin, yaşatın’ diye nöbet tutuyor. Binlerce imza getirdim size! Buyurun,” diyerek konuşmasını sürdüren Sarı, öldürmeye meraklı olmanın normal bir şey olmadığını ve ruh sağlığı açısından sıkıntılı bir durum olduğunu vurguladı.

“Öldürmeye Meraklı Olmak Normal Değil”

“Yasayı geri çekin! Sokak hayvanlarını öldürmeden çözümlenecek bir sorun için, öldürmekteki ısrarınız neden? Ne kadar çok meraklısınız öldürmeye! ‘Öldürmeyin, başka insancıl ve mantıklı çözümler var’ diyoruz. ‘Yok olmaz, öldüreceğiz’ diyorsunuz! Öldürmeye meraklı olmak, normal bir şey değil! Ruh sağlığı açısından sıkıntılı bir durum!”

“Israrla ‘Öldürün’ Diyen Kim?”

“Birileri size ısrarla ‘öldürün’ diyorsa çıkın açıklayın! Merak ediyorum; her yaptığınız yasal düzenlemede olduğu gibi bunun da arkasında bir tarikat mı var? Ya da ötenazi ilacını size satacak şirket mi var? Pis kokular geliyor! Çıkın açıklayın!” diyerek sözlerini tamamladı.

Chpli Vekil Sarı elinde Şırınga ile konuştu

Bülten

sokak hayvanları serkan sarı CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı