GündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP’li Sarı’dan Hükümete “Teftiş” Yanıtı: “Siz Kaybedeceksiniz Türkiye Kazanacak!”

CHP’li Sarı’dan Hükümete “Teftiş” Yanıtı: “Siz Kaybedeceksiniz Türkiye Kazanacak!”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İçişleri Bakanlığı’nın İBB’ye terör bağlantılı kişileri işe aldığı iddiasıyla teftiş başlatması ile ilgili konuştu.

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bazı personellerin, terör örgütleri ile iltisaklı olduğu iddiasıyla teftiş başlattı. Süleyman Soylu, “Polis katili olduğu tescil edilmiş, Bylock kullandığı tescil edilmiş kişilerin işe alındığı ve bunları kritik yerlerde görevlendirildiği” yönündeki açıklamalarına ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Bakan Soylu’ya, “Bunları tespit etmiş bakan yerinde oturuyor, gevrek gevrek de basının önünde söylüyor, o kişiler de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev mi yapıyorlar? İçişleri Bakanı hemen görevinden istifa etsin.” dedi.

“HALKIN HUZURUNU SAĞLAMAK YERİNE HUZURUNU KAÇIRIYORSUNUZ”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı da İmamoğlu’na yönelik teftişe ilişkin açıklamada bulundular. Başkan Sarı şu ifadeleri kullandı:

“İftiralarınızla başkanımızı ve yaptığı hizmetleri lekeleyemezsiniz. Ekrem İmamoğlu’na ve İstanbul’un iradesine saygı duymayanlara, halkın huzurunu sağlamak yerine huzur kaçıranlara halkımız cevabını sandıkta verecektir. Siz kaybedeceksiniz, Türkiye kazanacak. Geliyor gelmekte olan.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu