Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’li Yalçın “Vatandaş Sizi Sandıkta Tam Kapatacak”

CHP’li Yalçın “Vatandaş Sizi Sandıkta Tam Kapatacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak ‘tam kapanma’ sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP Karesi İlçe Başkanı Yalçın bazı sorular cevap bekliyor diyerek; “Sağlık adına tam kapanma tamam, ancak destek ve yardım nerede? Dükkanı kapanan esnaf, yevmiye ile çalışan emekçiler, geçim derdine düşen vatandaş ne olacak? Kapalı günlerin gelir kaybını kim karşılayacak? Çalışamayan vatandaş, elektriğini, suyunu, kirasını nasıl ödeyecek?  bankalara borçlar ve icra dosyaları katlanacak ”şeklinde konuştu.

“Halkı Hapsedemezsiniz!”

Tam kapanmaya tam destek isteyen Yalçın, esnaf, emekçi, mağdur edilmeden, ayrıca devlet destekli bir tam kapanmadan söz edilmeli dedi. Yalçın iktidara yüklendiği konuşmasında “Tıklım tıklım salonlarda yaptığınız  lebalep kongrelerin, yapılamayan aşıların bozacağı istatistikleri düzeltmek  için halkı hapsedemezsiniz. Kayıp 128 Milyar Doların  faturasını halka ödetemezsiniz! Geç kaldınız efendiler. Halkı, emekçileri  açlıkla, hastalıkla, yoksullukla baş başa bıraktınız.Ne salgını ne de ülkeyi yönetemiyorsunuz. Vatandaş sizi sandıkta ayrıca tam kapatacağı günü sabırsızlıkla bekliyor ”ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu