GündemEkonomi

ÇİFTÇİYİ ÜZEN AĞLAYA AĞLAYA GİDER BAKIN BİRİ AĞLAYARAK GİTTİ!

Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat “Bizleri yıkmayı bırakın sallamayı bile beceremediler. Sami Sözat’ın üzerinde çiftçinin hayır duası var. Çiftçinin ahını alanlar ağlaya ağlaya gidiyor. Biliyorsunuz Balıkesir’de çiftçinin ahını alan biri ağlaya ağlaya gitti.Biz doğru bildiğimizden şaşmayacağız.Türk siyaseti bizim takip ettiğimiz yoldur”dedi.


Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat 2019 yılının değerlendirmesini yaptı. Oda binasında yaptığı basın toplantısı ile 2019 yılının tarım çiftçileri için kayıp yıl olduğunu söyledi. Seçim süreci ve sonrasını da yaşananların çiftçiye kaybettirilen zaman olduğunun altını çizen Sözat bizimle uğraştıkları kadar çiftçi için ne yaparız bunu düşünselerdi çiftçilere fayda sağlarlardı ancak bırakın bunu çiftçi için fayda sağlayan odanın zamanını da aldılar” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat kongre dönemine ilişkin geçen süreçte yaşananları da anlattığı toplantıda, alınan son kararın itirazlara açık bir karar olduğunu söyledi. Şikâyet ve itirazlar olduğunu dile getiren Sözat birtakım dedikodularla hapse girdiğimiz görevden alındığımız gibi duyumlar kulağımıza geldi. “dedi. Sosyal medyayı kullanmam diyen Sözat bu dedikoduları da başkalarından duydum diyerek Ziraat Odasına kayyum atanması için uğraş verenlerin olduğunu belirtti. Sözat konuşmasında, “Sami Sözat sandıkta kazandığını masada hiçbir zaman vermedi. Alamadılar bundan sonrada alamazlar, alamayacaklar. Yasalar çerçevesinde üzerimize düşeni yapıyoruz. Bizim siyasetimiz şeffaf ve dobra dobradır. İngiliz siyasetine izin vermedik. Cepheye kazandığımızı biz masada vermeyiz. Biz kimsenin ahlak ve onuru ile oynama düşüncemiz olamaz. Onur ve haysiyete saygımız vardır ancak buna kalkışanlara da Karşılığını veririz. ”ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİNİN KAYIP YILI OLDU

“Bizleri yıkmayı bırakın sallamayı bile beceremediler. Sami Sözat’ın üzerinde çiftçinin hayır duası var. Çiftçinin ahını alanlar ağlaya ağlaya gidiyor Biliyorsunuz Balıkesir’de çiftçinin ahını alan biri ağlaya ağlaya gitti. Allah şaşırtmadığı sürece biz dosdoğru yolumuza devam edeceğiz. Türk siyaseti de bizim takip ettiğimiz yoldur. Tarım İlçe Kaymakamlık bizimle uğraşacağı kadar bu zamanı 2019 yılı için çiftçiye harcasaydı faydalı olurlardı .Zaman kaybettirmemişte olurlardı. Biz her zaman doğru yaptığımızı ve bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu