Gündemİlçe Haberleri

Çocuk Bayramında Beyinlerin Savaşı

Burhaniye'de Satranç Rüzgarı

Çocuk Bayramında Beyinlerin Savaşı

Burhaniye’de Satranç Rüzgarı

Cocuk Bayraminda Beyinlerin Savasi 1

Burhaniye Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde düzenlediği iki günlük satranç turnuvasıyla dikkatleri üzerine çekti. Turnuvaya, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Başkan Yardımcısı Ayten Tuna da katıldı. Ödül töreninde konuşan Başkan Deveciler, satrancın bireysel gelişimdeki önemine vurgu yaparak, genç beyinler için satrancı desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Dereceye giremeyen çocukların da deneyim kazanarak bu atmosferi yaşamasının önemine dikkat çekti.

Cocuk Bayraminda Beyinlerin Savasi 2

Turnuvaya 8, 10 ve 14 yaş olmak üzere üç kategoride toplam 75 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve Nutuk kitabı takdim edildi. 8 yaş kategorisinde birinci olan Mustafa Burak Erkan, 10 yaş kategorisinde birinci olan Yusuf Eren Mumcu ve 14 yaş kategorisinde birinci olan Kasım Çağan Bozkurt ödüllerini aldılar.

Cocuk Bayraminda Beyinlerin Savasi 3

Turnuvanın başarılı geçmesinde emeği geçenleri de unutmayan Başkan Deveciler, TSF Balıkesir İl Temsilcisi Hasan Hüroğlu, TSF İlçe Temsilcisi Turnuva Koordinatörü Muhittin Köken, İl Hakemi Ercan Atak ve Yardımcı Hakem Alim Erenler’e teşekkürlerini iletti ve hediyelerini takdim etti.

23 Nisan’da Edremit’te Minik Başkan Görev Başında

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu