Çocuk Parkında Operasyon! 22 Paket Bonzaiyi Atıp Kaçtı
Balıkesir'in Erdek ilçesinde, polis ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucu, 22 paket bonzai maddesi ele geçirildi.

Çocuk Parkında Operasyon! 22 Paket Bonzaiyi Atıp Kaçtı

Çocuk Parkı Yakınlarında Görüldü
Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Alaettin Mahallesi Denizciler Caddesi üzerindeki bir çocuk parkı yakınlarında rutin devriye yapıyordu. Bu sırada, U.T. isimli şahıs polis ekiplerini görünce tedirgin oldu ve cebinden çıkardığı bir maddeyi yere attı.
22 Paket Bonzai ve Para Ele Geçirildi
Polis ekipleri, şüpheli hareketler üzerine, yere atılan maddeyi ve U.T.’nin üzerini detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan aramada, 22 ayrı pakette satışa hazır bonzai maddesi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para bulundu.
Şahıs Gözaltına Alındı
Olayın ardından U.T., gözaltına alınarak gerekli tahkikat başlatıldı. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının aralıksız devam edeceğini açıkladı.
Haber: Bülten