GündemSiyasetTürkiye Gündemi

ÇOCUKLARIN GÖNÜL DÜNYASINI DOYURMAY UNUTTUK

Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

“MEB’in 2023 vizyonu konferansına katıldık. Türkiye’de uzun yıllar eğitimin insanı geliştiren değil, formatlayan bir sistem oldu bunu anlattık. Çocukların gönül dünyasını doyurmayı unuttuğumuzu söyledik. 2023 vizyonunun insandan başlıyor olduğunu belirttik. Talim ve terbiye üzerine kurulu bir sistemi kurmakta kararlıyız ”dedi.

DÜN 2 TARİHİ ANI YAŞADIK

Dün ise 2 tarihi anı yaşadık. Cumhuriyetimizin 95’inci yılını, Cumhuriyetimize yakışan bir eserle kutladığımızı düşünüyorum. Dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı’nı hizmete açtık. Görüldüğü gibi biz Cumhuriyetimizi laf ile değil, icraat ile kutluyoruz.

ANKARA’DA KUTLANIRMIŞ?

Burası 29 Ekim 2019, Cumhuriyetin 95’inci yılında açılmıştı denilecek. Resepsiyonu burada gerçekleştirdik. Bahane ederek gelmeyenler oldu tabii. Neymiş, Ankara’da kutlanırmış? Sen yeter ki gönlünü ver, gönül olmadıktan sonra bahane bulmak kolay.

CHP’NİN GERÇEK YÜZÜNÜ HERKESİN BİLMESİ LAZIM

Darbelerin arkasında baskıcı ve dikta heveslisi zihniyet vardır. CHP, bu zihniyetin siyasi temsilcisidir. CHP’nin gerçek yüzünü herkesin bilmesi lazım. Yıllarca Cumhur ve Cumhuriyeti birbirinden ayırmaya çalışanlar büyük zarar verdi. Paradan, puldan Atatürk’ü çıkaran CHP’dir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu