Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Çocukların Hayatı Bu Kadar Ucuz mu?

Çocukların Hayatı Bu Kadar Ucuz mu?

 

Balıkesir’de zaman zaman ortaya çıkan motosiklet sürücü görüntüleri oldukça şaşırtıyor. Dün akşam saatlerinde ortaya çıkan görüntü ise bu kez büyük tepkilere neden oldu.

 

Sürücüde Tedbir Var Ama!

Fotoğrafta, Motorlu bir sürücünün tamamen tedbirsiz bir şekilde çocukları önüne ve arkasına bindirdiği görülüyor. Üstelik, çocuklardan birisinin hiç bir şeye tutunmadığı gibi, cep telefonu ile uğraşıyor. Vatandaşlar, “Sürücünün kendisi kask ve koruma kullanıyor. Ancak çocuklarda yok. Çocukların Hayatı Bu Kadar Ucuz mu?” şeklinde tepki gösteriyor.

Fotoğraf Her Şeyi Anlatıyor

Balıkesir Merkezde, özellikle Trafik seyri yoğunluğu ve akaryakıt fiyatlarının artışı nedeniyle Motosiklet, elektrikli bisiklet ve benzeri araçlara talep artmış durumda. Ancak, yayınlamış olduğumuz fotoğrafta olduğu gibi krallara uymayanların sayısı da epey fazla.

Motorlu Kuryeler Adete Mayın Gibi

Vatandaşlar, cadde ve sokaklarda artan bu ve benzeri görüntülerin, bir facia yaşanmadan dikkate alınması gerektiğini ifade ediyor. Ayrıca, Motorlu kuryelerin bazen sokak aralarında ve kavşak dönüşünde ki hızlarıyla adeta serseri mayın gibi davrandıklarını belirtiyor. Özellikle cadde ve sokaklarda hızlı ve dikkatsiz kullanan motorlu kuryelerin de dikkatli denetlenmesi gerektiğini ifade ediyor.

İşte Kendi Tedbir alan ancak çocukları tehlikeye Atan Sürücüye ait O fotoğraflar…

Cocuklarin Hayati Bu Kadar Ucuz Mu Haberi 02

Haber: Merhaba Gazetesi Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu