ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Balıkesir İl genelinde Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda Erdek ve Bandırma bölgesinden başlayarak Susurluk, Merkez İlçeler ve Balıkesir Körfez’e kadar uzanan Balıkesir Marmara-Ege güzergahında bulunan belirli noktalarda ruhsatsız; çeşitli model ve boyutlarda 39 silah ve tüfek ,çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildi.

Balıkesir Emniyet Güçleri’nce Marmara Bölgesi’nden Balıkesir’in Ege Sahili yerleşim yerlerine uzanan istikamet üzerinde ele geçirilen ruhsatsız silah ve bulundurması yasak olan mühimmatın bir örgüte mi yoksa kişilere mi ait olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.
Emniyet Güçleri tarafından açıklanan bilgilere göre ruhsatsız silah, tüfek, şarjör benzeri ekipmanlar Erdek, Bandırma ,Susurluk, Merkez İlçe ve Edremit, Burhaniye, Ayvalık İlçelerin’ de yapılan genel çalışmalar sonucunda ele geçirildi.