GündemSiyaset

ÇUHADAR ‘’DEĞİŞİM KAÇINILMAZ’’

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerini şiddetle kınadığını söyleyen CHP Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, kurultay ile ilgili de önemli mesajlar verdi.

İnsanları ayrıştırıcı üslupların kullanılmaması gerektiğini söyleyen CHP Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar, ‘’Öncelikle AKP sözcüsü Mahir Ünal’ın Genel Başkanımızla ilgili sözlerini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bende bu güne kadar ülke yönetimine hakim olmuş , bu gün varlıkları, isimleri bile unutulmuş partiler gibi bir gün AK Parti de orada yerini alacak desem, AK partiye oy verenlere ve onu sevenlerine haksızlık yapmış olmaz mıyım ? Onun için insanları inciten , ayrıştıran bu dil , dil değil bu sözü kendisine iade ediyorum o da bir gün bahsettiği yerde .yerini alacak ondan kuşkum yok’ dedi.

‘’SÖZ VERİYORUM’’

Çuhadar kurultay ile ilgili de şu açıklamayı yaptı; ‘Partimizde gelinen noktada kurultayın yapılmasının, ve değişimin kaçınılmaz hale gelmişti. Üyelerimizle 18/07/2018 tarihinde ilçe binamızda yaptığımız istişare toplantısında üyelerimizin çoğunluğunun değişimin olmasından yana olduğunu gördüm. Ben bu üyelerimizi temsilen ve bulunduğum makam gereği , gerek üyelerimizin çoğunluğunun kararı ve halkın beklentisinin bu yönde olması nedeniyle , bu kurultayın zamanının yanlış olduğunu, Belediye seçimleri sonrasında yapılmasının doğru olacağını düşünmeme , ve bazı endişeleri taşımama rağmen ,kurultayın bir an önce yapılması yönünde oyumu vereceğim. Yalnız Partimizin Tüzüğünün daha demokratik olması, ilke bazında değişikliklerin yapılması ve kalıcı olması için gerekli mücadeleyi vereceğimi komu oyu önünde söz veriyorum’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu