Gündem

CUMARTESİ VE PAZAR’DA ÇALIŞACAKLAR

Sosyal Güvenlik Merkezi 31 Temmuz’da sona erecek yapılandırma ile ilgili olarak vatandaşların mağdur olmasını engellemek adına bu gün ve yarın mesai yapacak.

HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTİYOR

SGM il müdürlüğü vatandaşlardan gelen yoğun talepleri dikkate alarak oluşabilecek mağduriyetleri engellemek için, kurum olarak Cumartesi ve Pazar günü de mesai yapacak. Sosyal Güvenlik Merkezi Yoğun taleplere rağmen Kurum olarak vatandaşlara verilen hizmetin kalitesini her geçen gün daha da yükseltiyor.

SIRA KARMAŞASI YOK

SGM’nin yeni taşındığı binada hizmet veren numaratörler ve bekleme salonundaki koltuklar sayesinde, vatandaşlar hem bir karmaşa yaşamadan sıraya giriyor, hem de konforlu bir alanda sırasını bekleyebiliyor. Yeni binaya tam yerleşilmemiş olunmasına rağmen kurum personeli de yoğun bir çaba göstererek kaliteli hizmet veriyor.

BİLGİLENDİRME İÇİN STAND AÇILDI

SGM il müdürlüğü ve Altı Eylül İl Müdürlüğü, Resmi gazetede yayınlanan 18.05.2018 tarih ve 7143 sayılı kanun ile bazı borçların yapılandırılması ile ilgili olarak ta vatandaşların yapılandırma ile ilgili olark bilgilendirilmesi için Ali Hikmet Paşa meydanında bir stant açtı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu