Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CUMHUR İTTİFAKINA ÖRNEK İLÇE SINDIRGI

Türkiye 24 Haziranda erken seçime gidiyor. Parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişte ise partiler arasında ittifak söz konusu. Sındırgı Belediyesinden edinilen bilgiye göre Siyasetin dolu dolu yaşandığı hatta halk tabirinde 25 saat sürdüğü Sındırıgı ilçesi Cumhur İttifakında da örnek ilçe oldu.

24 HAZİRAN SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş da düşüncelerini “ 24 Haziran ülkemizin kaderini değiştirecek bir seçim. Sıradan bir seçim değil. Daha güçlü bir Türkiye’nin yolu açılıyor. MHP genel başkanı Sn. Devlet Bahçeli’de 15 Temmuz’dan bu yana dik duruşunu her zaman gösterdi. Ülke için bu memleketin bekası için Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldı. Bizlerde ilçemizde AK Parti İlçe Teşkilatımız, MHP ilçe teşkilatımızla birlikteliği sağlayarak Cumhur İttifakının samimiyetini gösteriyoruz. Hizmetlerin devamı, güçlü meclis, erdem ve irade ile Güçlü Türkiye için Türkiye vakti için durmak yok yola devam.”dedi

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN…

MHP İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu “ Ülkücülük kavramı vatanını, milletini sevmek, her alanda kol kanat gerip daha ileri seviyeye taşımak için mücadele etmektir. Bizler liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde ülkemizin bekası ve daha güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı Milletin Aklı sloganı ile birlikte hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliğinde ise Cumhur İttifakı ile MHP. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

“TÜRKİYE ŞAHLANIYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla “ AK Parti birlik ve beraberliğin adresi. Hiçbir zaman ayrımcılıktan yana olmadık. Her zaman daha fazla hizmet, daha güçlü bir Türkiye için birlik olduk. Cumhur İttifakı ile daha güçlü Türkiye, Daha güçlü meclis ile Türkiye şahlanıyor. Biz de birlikte hareket ederek güçlü bir Türkiye yolunda Reisle durmak yok yola devam diyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu