Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Müjde Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Müjde Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Müjde Verdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslendi. Emeklilere yönelik müjde niteliğinde bir açıklama yapan Erdoğan, “Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükselteceğiz” dedi.

Bu artışın önümüzdeki bayram yüzde 50 oranında bir artışla gerçekleşeceğini belirtti. Erdoğan, ülkenin gündeminin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak,

“Ülkemizin her gündemi, bizim gündemimizdir. Milletimizin her sıkıntısının çözümü sorumluluğumuzdur. Depremden teröre, en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Emeklilere Müjde Verdi

AA

Gündem ekonomi ikramiye emekli cumhurbaşkanı erdoğan bayram ikramiyesi türkiye gündemi emeklilere müjde