GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı ve CHP Lideri Arasında TBMM’de Önemli Görüşme

TBMM'de Bayramlaşma ve Birlik Mesajı

Cumhurbaşkanı ve CHP Lideri Arasında TBMM’de Önemli Görüşme

TBMM’de Bayramlaşma ve Birlik Mesajı

Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşen kısa görüşme, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu tarafından değerlendirildi. Akbaşoğlu, bu önemli buluşmanın “bugünün önemine uygun olarak bir görüşme olduğunu ve bayram havasında geçtiğini” belirtti.

Cumhurbaskani Ve Chp Lideri Arasinda Tbmmde Onemli Gorusme 1

Görüşmenin, Türkiye’nin milli egemenliğin simgesi olan Meclis’in 104. yaşında gerçekleştiğini vurgulayan Akbaşoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdiğini ifade etti.

Akbaşoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Bu konuyla ilgili daha önceden kamuoyuna yansıyan bir talep söz konusuydu. Bu sene inşallah yerine gelmiş olacak. Karşılıklı olarak görüşüp netleştirilecek. Bugüne ilişkin bir resepsiyon. Milli egemenliğin tecelligahı olan meclisimizin 104. yaşında hep beraber burada güzel bir ambiyans oluşturduk. Bütün milletimizin temsilcileri bu birlikteliği ortaya koydu” dedi.

Cumhurbaskani Ve Chp Lideri Arasinda Tbmmde Onemli Gorusme 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resepsiyona katılımıyla bir araya gelen tüm milletvekilleri ve davetlilerle buluştuğunu belirten Akbaşoğlu, daha sonra içerideki odada siyasi parti genel başkanları ve temsilcileriyle görüştüğünü aktardı. İçeride, milletvekilleriyle birlikte CHP, Hüda-Par, DSP, ve AK Parti genel başkanları ile görüşmeler gerçekleşti. Akbaşoğlu, “Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayram havasında geçti” şeklinde konuştu.

Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Akın Bir Araya Geldi

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu