Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Yücel Yılmaz’ı Yakından Takip Ediyor

Cumhurbaşkanı Yücel Yılmaz’ı Yakından Takip Ediyor

 

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini yakından takip ediyor. Erdoğan özellikle, Yılmaz’ın gençleri kapsayan çalışmalarını takdir ediyor.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemen hemen her kalabalığa hitapta, gençlere önem verdiğini belirtiyor. Bu nedenle Yılmaz ve ekibinin, gençlerin çağa uygun gereksinimlere dair hayata geçirdiği projeleri başarılı buluyor. Ayrıca, bu çalışmalardan dolayı Yılmaz’ı ödüllendiriyor.

Cumhurbaskani Yucel Yilmazi Yakindan Takip Ediyor 01

Bu Kez Başkent Millet Bahçesinde Ödül Verdi

Erdoğan, Yücel Yılmaz’a son olarak Başkent Millet Bahçesi’nde, Gençlik ve Yerel Yönetimler Temalı Proje Yarışması’nda gençlik için yaptığı çalışmalar nedeni ile ödül vererek, hem Yücel Yılmaz’ı takdir ettiğini, hem de gençlere dönük çalışmalara verdiği değeri bir kez daha gösterdi.

Yücel Yılmaz “Gençlerimizin Güncel Gereksinimleri Bizim İçin Önemli”

Ödül ile ilgili değerlendirme yapan Yücel Yılmaz, “Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan tarafından verilen ödülden dolayı mutluyuz tabii. Bizde Cumhurbaşkanımız gibi gençlerimizi önemsiyoruz. Ekibimiz ile birlikte, özellikle çağın getirdiği güncel gereksinimlerini dikkate alan ve onların hayatına dokunan özel projeler hazırlıyoruz” dedi.

Gençliğe Yatırımlarımız Artarak Sürecek

Başkan Yücel Yılmaz, daha önce de Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisinde “Balıkesir Dijital Gençlik Merkezi” projesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldıklarını hatırlatarak, “Gençliğe yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Başkent Millet Bahçesi’nde 16-21 Kasım tarihlerinde sürecek gençlik festivalinde yerini alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı stantta belediyenin faaliyetlerini sergiliyor. Ayrıca, peynir başta olmak üzere yöresel lezzetleri ile Balıkesir’i de tanıtıyor.

Haber: M. Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu