GündemEkonomiSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Projesi Geliyor! Erdoğan Müjdeyi Eylülde Bizzat Verecek

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Projesi Geliyor! Erdoğan Müjdeyi Eylülde Bizzat Verecek

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 ilde başlayacak olan sosyal konut projesiyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eylül ayında projenin detaylarını paylaşacağını ifade eden Bakan Kurum, “Bu proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacak.” dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi’ndeki Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi’nde (BÜSEM) incelemelerde bulundu.

“ERDOĞAN, YAKIN ZAMANDA YENİ BİR MÜJDE VERECEK”

İnceleme sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Murat Kurum, yoğun sosyal konut talebi karşısında Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konutlarını yaptıklarını söyleyerek yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal konut sorunu ile ilgili yeni bir müjde vereceğini duyurdu. Bakan Kurum, Eylül ayı itibariyle yeni bir konut atılımının başlayacağını da ifade ederek, “Sosyal Konut talebi, bugüne kadar belki Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konutlarını yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Allah’ın izniyle bugün akşam detaylarını vereceğimiz, Eylül ayında Cumhurbaşkanımızın Gaziantep’imizde tüm Türkiye’mizle paylaşacağı bir projeyi sunacağız. Bu proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacak. Bu çerçevede Gaziantepli kardeşim burada çalışan esnafım hemen en yakın alanda barınma ihtiyacını giderecekler” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu