GündemDünyadan HaberlerEğitim

CUMHURİYETİN 95. YILINDA 95 ESER

Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Fotoğraf Alanı öğrencileri tarafından ‘’Cumhuriyetimizin 95. Yılında Gençlerimizden 95’’ eser adlı resim sergisi Kuva-yi Milliye Müzesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Kuva-yi Milliye Müzesi Sergi Salonu’nda Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Fotoğraf Alanı öğrencileri tarafından yapılan eserler sergilendi. Serginin açılışını AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çalt, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yıldız yaptı. Açılışın ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek öğrencilerin yaptıkları eserlerle ilgili bilgi aldılar. Kuva-yi Milliye Müzesinde açılan sergi 22-27 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

‘’ONLAR GELECEĞİMİZİN IŞILTISI’’

Sergi için büyük emekler verildiğini belirterek açılış konuşmasını gerçekleştiren Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gülten Küçük, ‘’6 Alanda eğitim ve öğretim hizmetinin verildiği okulumuz Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak böyle güzel bir sergi hazırlamış olmaktan mutluluk duymaktayız. Çocuklarımız geleceğimizin bir ışıltısı, aynasıdır. Onları nasıl yetiştirirsek gelecekte de o şekilde karşılığını mutlaka alırız. Çocuklarımız bir şey yaptıklarında ne kadar mutlu oluyorsak onları sergilediklerinde de o kadar heyecanlanıyorlar. Onlara bu heyecanı yaşatmak mutluluk verici. Sergide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ayrıca Altıeylül Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu