Cunda'daki Çeteye Operasyon!
Son dönemde artan hırsızlık vakalarıyla gündeme gelen Cunda Adası’nda polis ekipleri harekete geçti.

Cunda’daki Çeteye Operasyon!
Cunda Adası’nda farklı tarihlerde yaşanan hırsızlık olaylarının ardından polis harekete geçti, dört şüpheli kıskıvrak yakalandı.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası’nda meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından polis ekipleri harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda dört şüpheli yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler Evlerinde Yakalandı
İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, son dönemde Cunda Adası’nda yaşanan hırsızlık vakalarını aydınlatmak için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüpheliler K.G., A.D., B.B. ve V.B. gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, tabanca fişekleri, dünyaca ünlü markalara ait 19 saat, elektronik eşyalar, maddi değeri yüksek tespihler ve parfümler ele geçirildi.
İki Zanlı Tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden V.B. ve K.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.D. ve B.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Haber: Bülten
Edremit’te Baba Dehşeti: Oğlunu ve Eşini Bıçakladı