GündemSpor

DAĞLI “BİLİNMEYENLER VAR”

Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, As Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Umut Kırtıl ve Basın Sözcüsü Mehmet Demiraslan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Başkan Dağlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Balıkesirspor Kulüp Tesisinde gerçekleşen toplantıda konuşan Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, Nuno Andre Coelho dosyasının kapatılmasıyla ilgili Hırvat kaleci Andrija Vukovic’in kendilerine maddi destek sağladığını söyleyerek teşekkür etti.

“İNDİRİMDE BULUNDULAR ÖDEDİK”

Başkan Dağlı, “Biz ilk kulüp başkanlığına seçildiğimiz günden beri çözülmesi gereken Nuno Andre dosyası vardı. Dosyanın çözülmediğinde başımıza neler geleceğini biliyorduk. Bu dosyayla alakalı girişimde bulunmuştuk. Bankanın verdiği rakamları bilenler vardır bilmeyenler vardır. Bize bankanın vermiş olduğu 400 bin euroluk bir rakam var. Yücel Başkanımızın girişimleriyle bu rakam bundan 2 ay önce 500 bin euroya kadar çıkartılmıştı. Ama biz kulübü aldığımız günden sonra bu rakam 400 bin eurodan geri rakamlara düştüğünü gördük. Bunun nedeniyse diğer alacakların sıraya girmesi. Biz müracaat ettiğimiz zaman bankada girişimlerde bulunduk. Bize en son verdikleri rakam 400 bin Euro civarıydı. Ödenecek toplam rakam 780 bin Euro. 780 bin Euro bundan 5 sene önceki 780 bin Euro. Ancak Euro yerinde durmuyor. Bu rakam 1 milyon Euroları geçmiş pozisyona geldi. Biz hem bankayla hem de futbolcuyla görüşme aşamasındaydık. Bu aşamada sağ olsun futbolcu ve avukatı indirimde bulundular. Ama 600 bin Euro gibi bir rakam ödedik” dedi.

“BİLİNMEYENLER VAR”

Konuşmasını sürdüren Başkan Dağlı, “Ama bilinmeyenler var. Federasyonun harcı mesela. Harç haricinde avukatın istediği paranın maddesi ayrı. Bu rakam bugün itibariyle biz hiç pazarlık etmeseydik 90 bin Euro civarında oluyor. Biz bu rakamı 600 bin euroya çözdük ama bu iş bize 787 bin euroya falan geldi. Bu borçta 455 bin Euro bizim kalecimiz destek oldu. Sağ olsun bize destek oldu ama biz bu yardımı almak için kendisine müracaat ettiğimizde kendisi bizi sevdiği için bunu yaptığını söyledi. 780 bin euronun 600 bin eurosunu biz futbolcuya ödediysek geri kalan parayı ne yaptı? Yönetimde topladık. Biz bu sorunu halledebileceğimizi biliyorduk. Allah’a şükür hallettik. Ben Vukovic’e verdiği paradan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu