GündemSiyaset

DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili Başkanı Zekai Kafaoğlu 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Edremit’e bağlı Zeytinli mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zekai Kafaoğu, Cumhurbaşkanı adayı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adayları için destek istedi.

Zeytinli mahallesinde kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet eden, AK Parti’nin gelecek dönem seçim vaatlerini aktaran AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “24 Haziran’da ülkemizin gelecek 100 yılı için büyük önem arz eden bir seçim gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminde ilk kez Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Ülkemizde istikrarın, dünyada güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam diyoruz. Bizim 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bu hedeflere daha güçlü bir Türkiye ile gitmek için dünyaya karşı durabilen bir lider ile yola devam etmemiz gerekiyor. İşte bu yüzden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam etmemiz gerekiyor.

Birbirinden değerli 9 tane milletvekili adayımız var. 24 Haziran’da 9 milletvekilliği koltuğuna da talibiz. Allah nasip ederse AK Parti iktidarında istikrar devam edecek. Buna da yürekten inanıyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu