Gündem

DAK ENKAZDAN ÇIKAN KEDİYE SAHİP ÇIKTI

İzmir’de yaşaşan 6.8 şiddetindeki depremin ardından bölgeye destek için ulaşan Dursunbey Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri enkaz altından çıkarılan kediye sahip çıktı.

 

İzmir’de yaşaşan 6.8 şiddetindeki depremin ardından Bornova İlçesi’nde bazı binalarda yıkımlar gerçekleşti. Bölgede çalışan aram kurtarma ekiplerine destek sağlanması adına Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Dursunbey Arama Kurtarma (DAK) ekiplerinin de bölgeye gönderilmesi talimatını verdi.

 

 

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞMURU

 

 

Deprem bölgesine destek için ulaşan Dursunbey Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri enkaz altından çıkarılan kediye sahip çıktı. Bir DAK görevlisi sağ olarak enkaz altından çıkarılan kedi ile yemeğini paylaştı. Kediyle beraber yemek yediği o anları sosyal medya üzerinden paylaşan ekip görevlisi vatandaşlardan çok sayıda beğeni aldı. Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan konuya ilişkin, “Sahibi enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ve enkaz altından sağ olarak kurtarılan minik kediye DAK ekiplerimiz sahip çıktı. Kahvaltısını minik kedi ile paylaşan DAK gönüllümüzü kutluyoruz .” açıklamasında bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu