Dalgın'dan 'Öne Alınmış Seçim' Açıklamasına Sert Tepki
Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Dalgın, Elitaş’ın Erken Seçim Açıklamasını Eleştirdi

Dalgın’dan ‘Öne Alınmış Seçim’ Açıklamasına Sert Tepki
Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın erken seçim açıklamasını eleştirdi.
Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın erken seçim açıklamasına sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

“Öne Alınmış Seçim” İfadesine Tepki
Mustafa Elitaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Erken seçim değil öne alınmış seçim olabilir.” şeklinde bir ifade kullanmıştı. Bu açıklama, özellikle muhalefet kanadından büyük yankı uyandırdı. Deva Partisi’nin Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Elitaş’ın kullandığı “öne alınmış seçim” ifadesine karşılık olarak sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.
“Fiyat Ayarlaması, Negatif Büyüme”
Dalgın, açıklamasında hükümetin politikalarına yönelik eleştirilerde bulundu. Dalgın, “Zam değil ‘fiyat ayarlaması’, küçülme değil ‘negatif büyüme’, istifa değil ‘görevden af talebi’… Ve şimdi: ‘Erken’ değil ‘öne alınmış’” ifadelerini kullandı. Dalgın, hükümetin dilindeki bu değişikliklerin, gerçekleri saklamaya yönelik bir strateji olduğunu savunarak, halkın yaşadığı zorlukların göz ardı edilmemesi gerektiğini belirtti.
Haber Merkezi
Çömez: “AKP Gerçeklikten Koptu”