GündemGörüntülü HaberlerSpor

DARLIKTAN BİR PARÇA OLSUN ÇIKTIK

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, “ isteyerek gönül rızası ile beğenerek çalıştığım bir şehirdeyim ”dedi.

Bulak tesislerde düzenlediği basın toplantısında yeni bir yönetim kurulu ve yöneticiler ile devam edildiğini ifade ederek Remzi Boncuk ve yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Onları tanımaktan memnun olduğumu ifade etmek isterim. Buraya gelmemde en önemli unsur kendisidir. İstenen ve yaşanması gereken sıkıntılar değildi yaşanılanlar ancak darlıktan bir parça artık çıkarak rahatlığa kavuştuk. Kulübümüz, taraftarlarımız, oyuncularımızla birlikte herkese bu yansıyacak.

“YOKLUKTAN VARLIK ÇIKARTMANIN PEŞİNDE OLACAĞIZ”

Transfer yasağımız var diyebiliriz ancak şu var; Avrupa da transferini özlediğimiz takımlar nasıl stabil kendi ekibini koruyor ve bir veya iki transfer yapıyorsa bizde kendimizi böyle bir takım profiline bürüyebiliriz. İhtiyacımız yok diye transfer yapmadık diyebiliriz. Modern bir takım ve kulüp görüntüsü içerisinde altyapımıza yöneldik diyebiliriz. Yokluktan varlık çıkartmanın peşinde olacağımızı da söyleyebiliriz.12-13 genç çocuğumuz bizimle beraber geçen sezon kendileri birinci ligde grubumuzun lideri, şampiyonu oldular. Süper Lig’de Beşiktaş ile beraber final oynandı. Aslında bu final değildi bana göre bir rol maçı idi. Biz birinci Ligin Birincisi onlar Süper Ligin birincisiydi ama 18.dakikada 3-2 mağlup olduk. Olsun demek ki burada değerlerimiz var ki bunlar birinci oldu ve Beşiktaş’ın önemli oyuncularından olabilecek Sedat’ı kiraladık ve devam ediyoruz. Sedat onların 21 yaş takımında bizim İbo’da bizim 21 yaş takımımızda. Dolayısıyla bu felsefeden yola çıkarsak b u çocuklarında kazanılmasından yanayım.

OTTO-FOXİ VE TOMİ ANTRENMANLARA KATILIYOR  MU?

Birçoğunuda kiraya verdik Çağatay- Akçan gibi. Gelebilecek gidebilecek birkaç oyuncu daha var. BAL Liginde oynayan Ayvalıkgücü’nün yöneticileri bizi ziyaret ettiler. Oyuncu istiyorlar. Bunun hesabını yaptık. Kiralık vereceklerimiz var. Bu genellemeden sonra Pazar günü burada toplandık.4-5 oyuncumuz aramızda olmadı. Bunlardan 3’ü Otto- Foxi ve Tomi idi. Sedat üniversite sınavı sonrasında geldi. Diğer oyuncularımız günü gününe antrenmanlarda hazır bulundu. Otto bugün geldi. Akşam idmana katılacak. Tomi’de doktorun verdiği raporu devam ettiriyoruz. Ayın 15’inden sonra Afyon kampında olacak.Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu