Köşe Yazıları

DEDİ KODU KÖŞESİ

DEDİ : Nihat Hatipoğlu’nun programında soru cevap kısmında bir kadın sormuş; “28 yaşında abim ölmüş babam adına hac yapmak istiyor yapabilir mi?”. Nihat Hatipoğlu önce sormuş sonra cevaplamış; “Ölmüş baban yaşıyor mu? Hee anladım o zaman Allah rahmet eylesin. Ölmüş babanın yerine evladının bu görevi yapması daha büyük sevaptır.”
KODU : Ey güzel Allahım şu kullarını yaratıyorsun birde takip etsen ne güzel olacak… Şimdi bu adam hem milyonları götürüyor ekranlardan hem de millete akıl veriyor…

DEDİ : Yeni Zelanda’da sokaklara buzdolabı yerleştirmişler. İnsanlar ihtiyaç fazlası yemeklerini oraya bırakıyormuş. İhtiyacı olanlarda alıp yiyorlarmış.
KODU : Böyle bir fikrin, açın halinden anlamak için asırlardır oruç tutan müslümanlardan değil de kafirlerden çıkması sizce de çok ilginç değil mi?

DEDİ : Eğer arkanda seni her zaman koruyup kollayan bir yandaş medyan varsa….
KODU : Şeker fabrikalarını satar “Şeker sağlığa zararlı” diye haber yaptırır haklı çıkarsın. Benzime zam yapar “Yürümek sağlığa faydalı” diye haber yaptırır teşekkür alırsın. Dipsiz Göl’ü kurutur “Bölge halkı sevinçli” diye haber yaptırır takdir toplarsın. Ekmeğin gramını düşürür “İsrafa karşı savaş açtık” diye haber yaptırır sonrada saraylarda yaşamaya devam edersin.

İlgili Makaleler

DEDİ : Filtresiz Termik Santral tasarısını kabul eden AKP’liler, tasarıyı veto eden Cumhurbaşkanına teşekkür etmişler.
KODU : Allah kimseyi el kaldırıp onayladıktan 3 gün sonra veto edilen bir tasarı için “Cumhurbaşkanımız sayesinde büyük bir yanlıştan dönüldü” diyecek kadar omurgasız ve zavallı yapmasın. Siyaset bu olmamalı…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu